Vi støtter

HF Christiansen støtter gode formål.

For os er det naturligt at anerkende godt arbejde med trafiksikkerhed eller hjælp til børn og voksne, der har det svært. Derfor støtter vi:

Børn, Unge & Sorg
Børn, Unge & Sorg sørger for gratis psykologhjælp til børn og unge, der har mistet deres forældre eller lever med alvorlig sygdom tæt på sig i familien. Organisationen har også mange unge frivillige, der selv har været dér, hvor livet gør ondt.

Børneulykkesfonden
Børneulykkesfonden arbejder på at gøre Danmark til Europas sikreste land at være barn i. Børn vil altid falde og slå sig, det er sådan, de lærer deres krop at kende. Men de alvorlige ulykker skal vi ikke finde os i. At forebygge ulykker er et arbejde, HF Christiansen som leverandør af både cykler og sikkerhedsudstyr gerne vil støtte.

Cyklistforbundet
Cyklistforbundet og HF Christiansen er næsten jævnaldrende. Lige fra starten i 1905 arbejdede Cyklistforbundet for anlæg af cykelstier og andre forbedringer i cyklisternes forhold i Danmark, og det er oplagt for en cykelproducent som HF Christiansen at støtte Cyklistforbundet.

Dansk Handicap Idræts-Forbund
Dansk Handicap Idræts-Forbund er bedst kendt som organisationen bag Danmarks deltagelse i de Paralympiske Lege i Rio de Janeiro 2016. Men ud over at arrangere store begivenheder for eliten, arbejder Dansk Handicap Idræts-Forbund også for et aktivt idrætsliv for så mange andre handicappede som muligt.

Danske Hospitalsklovne
Danske Hospitalsklovne spreder smil og glæde på børneafdelingerne på de danske hospitaler.
Men klovnene må samtidig være gode til at forstå de enkelte børn, de møder. En vigtig del af klovnearbejdet er at lukke op for en samtale med børnene om svære emner.

Familier med kræftramte børn
Familier med kræftramte børn er en patient-organisation for de ca. 160 børn under 14 år, der hvert år bliver diagnosticeret med kræft. Organisationen prøver at støtte familierne i en svær tid, f.eks. med at gøre ting for sjov, ligesom almindelige familier gør. Det kan være at gå i biografen eller zoologisk have.

Rådet for Sikker Trafik
Rådet for Sikker Trafik har arbejdet for at højne sikkerheden i den danske vejtrafik i årtier. Allerede i 1934 gik en af organisationens første kampagner ud på at male cyklers bagskærme hvide, så de blev mere synlige. Når vi hos HF Christiansen leverer både cykler og sikkerhedsudstyr til de danske trafikanter, er det også naturligt for os at støtte arbejdet i Rådet for Sikker Trafik.

Stig Nicolaysen
Stig Nicolaysens voksne søn Max blev for nogle år siden diagnosticeret med lymfekræft. For at sætte sig et mål uden for sygestuen aftalte de to cykelglade mænd, at Max skulle køre følgebil for Stig i 2016-udgaven af verdens hårdeste non-stop cykelløb, Race Across America. Stig Nicolaysen cykler til fordel for Børnecancerfonden.

The Back To Life Project
Mikkel Salling Holmgaard kom i sin ungdom ud for en meget voldsom oplevelse, som efterlod ham delvis lammet. Med opbud af stor viljestyrke kæmpede han sig tilbage til sin ungdomsuddannelse, som han for alt i verden ville passe, handicappet eller ej. Men at gå i skole betød, at han erklærede sig selv rask og måtte klare sig uden hjælp fra det danske sundhedssystem. Nu hjælper Mikkel andre med at vælge livet og hjælpe sig selv.

Ungdommens Røde Kors
Ungdommens Røde Kors gør en indsats for udsatte børn og unge i Danmark. Det gælder især unge, der slås med ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Derfor prøver Ungdommens Røde Kors at styrke de unges selvtillid, så de har en portion optimisme at stå imod med.

Børneulykkesfondens Carsten Vraa-Jensen deler reflekser ud i det tidlige morgenmørke i København. Foto: Jesper Ludvigsen.

Danske Hospitalsklovne

Ultrarytteren Stig Nicolaysen i aktion i Rebild Bakker. Foto: Roar Paaske.